Wordt dit de opvolger van Tinder?

Online daten zit al even in de lift en het aanbod van dating apps groeit mee. De nieuwe speler Once gooit het echter over een totaal andere boeg. Geen eindeloos geswipe, maar één match per dag, gemaakt door menselijke matchmakers. Welkom in de wereld van het slow-daten, waar kwaliteit boven kwantiteit telt. Deze snelst groeiende dating app na Tinder helpt nu ook Belgische singles om hun soulmate te vinden en daagt hiermee bestaande apps zoals Tinder en Happn uit.

alma

Bij populaire dating apps werk je je zelf door een grote hoeveelheid mogelijke matches. Vermoeiend en tijdrovend. Bij de Once app krijg je 1 keer per dag een perfecte match, op basis van je profiel geselecteerd door een menselijke matchmaker. Het vernieuwende concept van Once combineert zo geavanceerde digitale datingtechnologie met een toegewijd team van 300 matchmakers. Once is hiermee de eerste slow-dating app waarbij de nadruk ligt op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Elke middag krijg je de gepersonaliseerde match speciaal geselecteerd door de koppelaar die Cupido voor je speelt. Urenlang swipen en tijd verliezen ligt dus achter ons. Je hebt dan 24 uur de tijd om contact op te nemen en een privégesprek met hem of haar aan te gaan.

Een match per dag

In de gratis downloadbare versie van Once krijg je dus één gepersonaliseerde match per dag. Daarnaast zijn er ook premium functies waarvoor je betaalt met ‘kronen’, de digitale valuta van Once. Zo kan je met één kroon een bericht sturen naar iemand die nog geen connectie is, je eigen match voor de volgende dag kiezen en met de functie ‘match mij opnieuw’ ontvang je een match met iemand die op dat moment online is zodat je direct in gesprek kan gaan als je wil.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER