© svh

© svh

© svh

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Eerste 4000 tickets voor Royal de Luxe de deur uit

Het wereldvermaarde straattheatergezelschap Royal de Luxe brengt in maart in Mechelen een voorstelling met miniaturen en dat zorgde vrijdag meteen voor een stormloop op de eerste 4000 gratis tickets. Om 14u waren ze allemaal weg. Vanaf dinsdag 14 februari om 10u is er een nieuwe kans.

Sven Van Haezendonck

Al om acht uur vrijdagmorgen stonden de eerste Mechelaars te wachten aan het kantoor van UiT in Mechelen in de Hallestraat. Toen om iets voor 10u de deuren opende, stonden er al honderden mensen. Allemaal wilden ze gratis tickets voor ‘Miniaturen’, de voorstelling van Royal de Luxe waar al een maand in het grootste geheim wordt aan gewerkt.

Voor de inwoners van Mechelen en deelgemeenten waren vrijdag de eerste 4000 gratis tickets beschikbaar. Op een gegeven moment stonden mensen tot in de Befferstraat aan te schuiven om tickets af te halen. Ondanks de lange rijen bleef het wachten beperkt tot maximum drie kwartier. De medewerkers van de stad waren duidelijk goed voorbereid en omstreeks 14u waren ze allemaal weg.

Vanaf 14 februari nieuwe tickets

Vanaf dinsdag 14 februari om 10u verspreidt de stad de resterende 8000 gratis tickets en kunnen ook niet-inwoners er proberen te bemachtigen. Dat kan zowel aan de balie van UiT in Mechelen als online via www.oprechtmechelen.be. Iedereen kan vier tickets afhalen of bestellen.

De twintig voorstellingen lopen van 3 tot 26 maart.

© SVH

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER