© AFP

Vergeet Beyoncé, het ultieme powerkoppel verwacht ook een tweeling

Na het prachtige nieuws van zangeres Beyoncé vorige week, is het nu de beurt aan George en Amal Clooney om hun zwangerschap aan te kondigen. Het paar verwacht, net als Beyoncé, ook een tweeling.

nkdr

Het nieuws werd bevestigd door talkshowhost Julie Chen in ‘The Talk’. Zij vertelde dat het koppel een jongen en een meisje verwacht. “Beyoncé is niet de enige superstar die een tweeling verwacht”, aldus Chen. “We moeten ook George en Amal Clooney feliciteren.”

De eerste geruchten over een mogelijke zwangerschap van mensenrechtenadvocate Amal staken een maand geleden de kop op bij de screening van “The White Helmets”, een documentaire op Netflix over de oorlog in Syrië, een kwestie die Amal na aan het hart ligt. In september vorig jaar liet ze nog weten niets liever te willen dan de Syrische president Assad te vervolgen voor oorlogsmisdaden.

Op de screening van die documentaire droeg Amal een losse jurk en dat was voor velen een teken aan de wand dat de vrouw zwanger was, ook al heeft haar beroemde echtgenoot George steevast gezegd geen kinderen te willen.

In 2006 vertelde George aan People dat hij nooit kinderen wilde, al wilde hij de optie duidelijk wel open houden. “Ik denk dat het het meest verantwoordelijke is wat je kan doen, kinderen krijgen. Ik denk dat het de grootste verantwoordelijkheid is die je kan hebben en dat is niet iets om licht op te vatten. Ik zie mezelf nooit kinderen hebben, maar alles in mijn leven is veranderd doorheen de tijd, en de wereld verandert ook.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer