Scarlett Johansson als 'Black Widow'.
Volledig scherm
Scarlett Johansson als 'Black Widow'. © Photo News

Manager Scarlett Johansson haalt uit naar Disney: “Schandalig hoe jullie haar loon bekend hebben gemaakt”

FilmScarlett Johanssons manager Bryan Lourd kan niet lachen met de praktijken van Disney. Volgens hem ging het bedrijf niet alleen z'n boekje te buiten door contractbreuk te plegen, maar ook door het loon van Scarlett bekend te maken. 

37 reacties

  • bart vansteenkiste

    3 jaar geleden
    waarschijnlijk zal ze gelijk hebben , maar dit doet er niet toe in La , die filmbazen hebben u groot gemaakt niet omgekeerd , en wat wel zeker is dat alle filmbazen aan zelfde karretje hangen , en daar horen deze die in de film spelen niet bij , met andere woorden als u denkt de slimme uit tehangen is uw stempel daar gemaakt en zal iedere andere filmbaas u links laten liggen , en dit is geen feit , maar zekerheid.
  • Willy Gorissen

    3 jaar geleden
    Contracten zijn er om te eerbiedigen. Simpel. En als de dame eergevoel kent, schenkt ze de winst van haar proces aan een goed doel
  • Rody Franks

    3 jaar geleden
    Ze krijgt nu toch nog steeds haar percentage van de ticketverkoop? Dat die verkoop tegenvalt tja... Dat je klaagt als je 2000 euro verdient en er maar 1400 krijgt, tot daar. Maar als je al miljoenen krijgt om 10 minuten op een schermpje te verschijnen en nog niet tevreden bent, foei! Ferm gedaald in ieders achting, neem dat maar van mij aan.
  • Dirk Vander Ghinst

    3 jaar geleden
    Heeft er iemand het contract tussen haar en Disney gezien? Vooraleer over contractbreuk te praten moet je weten wat erin staat. Het is niet omdat zij vindt dat er contractbreuk gepleegd is, dat het ook zo is.
  • Christel Van Bergen

    3 jaar geleden
    Ik hoop voor haar dat ze wint want buiten loonverlies betekent dit ook carriereverlies vrees ik.