“Als België zo’n fout als de VS had gemaakt, dan waren we zonder pardon gediskwalificeerd”: Kevin Borlée niet te spreken over beslissing jury voor finale 4x400m gemengd

Olympische SpelenGeen medaille voor de Belgen op de 4x400m gemengd vandaag op de Olympische Spelen in Tokio. Net voor de finale zegde Cynthia Bolingo nog af maar ook mét de nationale recordhoudster zat er voor de Belgen waarschijnlijk geen podiumplek in. Ze finishten als vijfde, in een nieuwe Belgische recordtijd van 3:11.51.

61 reacties

  • Guido Pintens

    3 jaar geleden
    de USA en Dominicaanse replubliek mogen volgende OS bij het starten op de 200m zwemmen 50m verder in het bad gaan liggen om te starten. Bij het verspringen om maar iets te noemen, mogen ze een meter voorbij de rode lijn springen. Triestige bedoening daar, en dat noemen ze dan officials die beslist hebben dat ze de stok voorbij de limiet mochten aannemen
  • Lowi Verborgt

    3 jaar geleden
    Wees eens eerlijk. Wat is nu belangrijker; eerlijk en zuiver sport beoefenen of geld? Weet je het? Juist. Geld.
  • Raoul Rouma

    3 jaar geleden
    Die broodspeler zou beter zwijgen. 3x Olypische spelen meedoen dank zij de papa, maak me niet wijs dat er geen ander, betere, in ons landje rondlopen. Natuurlijk gans die familie leeft van deze sport. Alsof zonder deze gebeurtenissen ze wel hadden gewonnen. Triestige mentaliteit, sukkelaars.
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    het is altijd iets , had harder gelopen zoals polen
  • fre cordier

    3 jaar geleden
    USA wordt altijd bevoordeeld. Is zoals in ons voetbal waar de grote clubs (vul zelf namen in) ook altijd worden bevoordeeld tegenover de kleintjes.