BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Cercle Brugge CER
1
EINDE
1
OH Leuven OHL
  • 73' Goal Waldo Rubio
  • Thomas Henry Goal 30'

Cercle en OH Leuven delen de punten op Jan Breydel

Jupiler Pro LeagueCercle Brugge en OH Leuven deelden de punten op Jan Breydel. Op basis van veel veldoverwicht en een bij momenten aandoenlijke inzet was een tweede driepunter voor groen-zwart niet onverdiend geweest, maar OH Leuven scoorde eerst en liet enkele keren na de trekker over te halen. Cercle miste met 4 op 6 alvast zijn start niet in het vooruitzicht van de Brugse derby van komende vrijdag, OHL kan met 2 op 6 niet echt tevreden zijn.

0 reacties

  1. De knappe winner van Maertens tegen Gent en terecht tweede geel Debast? Alle JPL-hoogtepunten op een rij
    6

    De knappe winner van Maertens tegen Gent en terecht tweede geel Debast? Alle JPL-hoogtepun­ten op een rij

    Omwille van de uiteindelijke zege voor Anderlecht had de fase geen gevolg voor de uitslag, maar controversieel was de tweede gele kaart voor Zeno Debast en de daarbij horende penalty voor Union wel. Verdiende de verdediger van Anderlecht zo’n zware straf? Dan kwam Onyedika er beter vanaf tegen Antwerp. Wat dan weer niet gezegd kan worden van Romeo Vermant, die een wel erg ongelukkige rode kaart voor de neus kreeg. Bekijk hieronder de opvallendste fases en de highlights van elke match in de play-offs van het voorbije weekend.
  2. Minda en de ren van z’n leven, pijnlijk moment voor Alderweireld en toch nog rood Thiago: alle highlights van speeldag 26
    1

    Minda en de ren van z’n leven, pijnlijk moment voor Alderwei­reld en toch nog rood Thiago: alle highlights van speeldag 26

    Met nog vier speeldag te gaan in de reguliere competitie is money time aangebroken. Vooral in een intense derby tussen Cercle en Club Brugge liepen de emoties hoog op na de wereldse solo van Alan Minda, Ecuadoraanse middenvelder van Cercle, en de tweede gele kaart voor Igor Thiago, zodat de spits van Club de topper van zondag (13u30) thuis tegen Anderlecht mist. Op de Bosuil zal Toby Alderweireld geen goede herinneringen overhouden aan de komst van KV Mechelen: op slag van rusten gleed hij uit voor een penalty en liet hij na om er zo 1-0 van te maken, waarna Antwerp nog de boot inging.