Protest op 31 juli.
Volledig scherm
Protest op 31 juli. © EPA

Italianen protesteren tegen coronamaatregelen

In Italië is dit weekend geprotesteerd tegen geplande coronamaatregelen. Die komen er ondanks dat 60 procent van de bevolking volledig gevaccineerd is.

6 reacties

  • Gilbert De Meyer

    3 jaar geleden
    virus en vaccin maakt plaats voor nieuwe politiek, overal betogingen maar niets veranderd , tot de dag komt dat alles masaal de kop ingedrukt word, maar dan zal niemand het gezien hebben, betogers maken zonder na te denken zelf de democratie stuk, als ze al bestaat.
  • Marc Van Leeuwen

    3 jaar geleden
    Ja, want in een museum, daar loopt je toch zo makkelijk corona op! 1. Dat ze de discotheken sluiten waar jongeren aan elkaar hangen. 2. PCR tests geven valse positieven, het kan geen covid besmetting vaststellen zei de uitvinder en nobelprijswinnaar. 3. Als de overheid via haar MSM meermaals dag in dag uit bang maakt en "vaccins" (experimentele gemanipuleerde gentherapie dat bloedklonters veroorzaakt) d/d strot te duwen, is dat een grote rode vlag!
  • Emi Hergersberg

    3 jaar geleden
    Wij zijn de laatste generatie die nog kunnen protesteren. binnenkort krijgen babies voor 't gemak een chippeke ingeplant om als makke schaapjes de politieke goeroes te volgen :-)
  • luc vlemincx

    3 jaar geleden
    Als ze het vaccin niet verplichten moeten ze iedereen met rust laten. Wie wil gevaccineerd worden moet dat doen en anderen niet. De experten hebben gezegd dat bij meer dan 70% vaccinatie er immuniteit komt en het virus uitdooft. Dus volledige vrijheid voor iedereen.
  • RIET HEIRMAN

    3 jaar geleden
    Hier komt overal nog gedoe van. Je mag als organisator van een uitstapje voor leden ve vereniging niet vragen of deelnemers gevaccineerd zijn. Gevolg bij de senioren, die durven ondanks 2x vaccin nog niets. Waarom lieten we ons dan vaccineren? Minderheid zonder vaccin gijzelt de samenleving, veel burgerzin?