Ray Cokes en Rob Vanoudenhoven.
Volledig scherm
Ray Cokes en Rob Vanoudenhoven. © Photo News

Tumor ontdekt bij ‘Belgium’s Got Talent’-jurylid Ray Cokes: “Ik ga hier sterker uitkomen”

ShowbizzDe Britse televisiepresentator Ray Cokes (63), die in het verleden regelmatig in ons land op televisie te zien was, heeft een tumor op zijn nier. Dat heeft Cokes zelf laten weten via een uitgebreide post op zijn Facebookpagina. “Ik doe mijn best om positief te blijven”, klinkt het optimistisch. 

3 reacties

  • josianne keppens

    3 jaar geleden
    denken allen aan je! sterkte!
  • Darry Schouppe

    3 jaar geleden
    Veel moed Ray, heb hetzelfde voorgehad begin dit jaar. Tumor ook verwijderd. Geen uitzaaiingen en nu hopen dat alles goedkomt.
  • willy paesen

    3 jaar geleden
    Spoedig herstel en sterkte
  1. PORTRET. Ze verkocht de Lotto Arena in amper twee minuten uit: wie is de beloftevolle superster Tate McRae?
    PREMIUM
    MUZIEK

    PORTRET. Ze verkocht de Lotto Arena in amper twee minuten uit: wie is de beloftevol­le superster Tate McRae?

    Tate McWie? Behalve bij Gen Z’ers, doet de naam Tate McRae (20) niet meteen een belletje rinkelen. Maar haar vele hits heb je ongetwijfeld wel al gehoord op de radio. De Canadese treedt dinsdagavond in ons land op - in een op twee minuten uitverkochte Lotto Arena. Daar zal McRae laten zien waarom ze op gelijke voet wordt gezet met popgodinnen (én boezemvriendinnen) Billie Eilish en Olivia Rodrigo. “Ik heb stilaan genoeg van 30-jarige mannen die mij zeggen hoe ik mijn carrière moet aanpakken.”
  2. 
Danni Heylen onthult ‘F.C. De Kampioenen’-geheim: “Een grote musical lag op tafel, maar om deze reden zei ik stellig nee”
    Play
    Showbits
    3

    Danni Heylen onthult ‘F.C. De Kampioenen’-ge­heim: “Een grote musical lag op tafel, maar om deze reden zei ik stellig nee”

    Zondag mocht Danni Heylen 73 kaarsjes uitblazen, maar aan stoppen met werken denkt de actrice nog lang niet. “Zo lang het hoofd en het lichaam mee wil, gaat iemand die acteert niet met pensioen”, vertelt ze fier. Ook toen in 2011 na 21 jaar een einde kwam aan ‘F.C. De Kampioenen’, zat Danni allesbehalve in zak en as. Theatermakers casten haar bij de vleet voor nieuwe producties en dat maakt dat haar agenda tot juni 2025 goed vol staat. Waarom ze nog zo graag blijft acteren? En waarom er nooit een theaterversie van ‘F.C. De Kampioenen’ kwam? Je komt het te weten in deze nieuwe Showbits.