BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Al op 357 jeugdkampen coronabesmettingen vastgesteld: 70 werden stopgezet

Volgens het agentschap Zorg en Gezondheid zijn er deze zomer al op 357 jeugdkampen coronabesmettingen vastgesteld. Dat meldt VTM NIEUWS. Als het aantal besmettingen beperkt bleef, kon het kamp meestal doorgaan. Als het er te veel waren, werd het stopgezet. 

14 reacties

  • Patrick Braekeveldt

    3 jaar geleden
    Dankzij de vaccinaties was de impact ervan zonder grote gevolgen !
  • Werner Wynakker

    3 jaar geleden
    Bernard, in Wuhan ging alles potdicht in een totale lock down en toch raakte heel de wereld besmet met het virus. en zelfs vandaag nog gaan er steden en dorpen in China in totale lock down. Die lock downs helpen voor geen meter maar blijkbaar wil het niet echt doordringen.
  • Marlen Rabaey

    3 jaar geleden
    Goed voor de immuniteit bij de jongeren. Stop met angst te zaaien. De opnames in het ziekenhuis zijn niet spectaculair aan het stijgen , integendeel. En inderdaad er zijn meer positieven maar er worden ook veel meer mensen getest.
  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    @Regina Blanckaert: je hebt gelijk, maar dit is niet het forum om af te komen met positiviteit. Hier moet je mekkeren, zaniken, panikeren en met je beschuldigende vingertje zwieren tot je er een ontstoken pols aan overhoudt.
  • stefaan depraetere

    3 jaar geleden
    Schitterend werk van de jeugdbewegingen. Elke besmetting is er één te veel ok maar moest de hele maatschappij zich zo nauwkeurig aan de protocollen gehouden hebben dan was corona al lang verdwenen!