BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Drama voor Belgian Cats: Belgische basketdames verliezen met één luttel puntje van Japan en grijpen naast halve finales

Olympische SpelenDrama voor de Belgian Cats. De Belgische basketdames hebben hun kwartfinale tegen thuisland Japan verloren met... 86-85. Ze strandden dus op één luttel puntje van de halve finales op de Olympische Spelen. Een Japanse driepunter op 15 seconden van het einde maakte het verschil.

62 reacties

  • Pascha Van Rossem

    3 jaar geleden
    De Belgian Cats speelden een verdienstelijke wedstrijd maar moesten soms nog assertiever zijn. Het voorlaatste tegenpunt kan de Japanse zomaar naar de korf toe lopen om te scoren zonder dat er enige verdediging te bespeuren valt. Dat zijn zaken die men moet vermijden. Dit is topsport waar het om details gaat ...
  • victor vandesande

    3 jaar geleden
    Net zoals tegen China lag het probleem bij de afwerking , de shots en voornamelijk de driepunters. Als die op punt staan winnen ze tegen China om re beginnen en verliezen ze nooit tegen Japan.
  • Michel FRANCOIS

    3 jaar geleden
    Proficiat meiden goed gedaan . Jullie hebben er voor gevochten .
  • Charel Degroote

    3 jaar geleden
    Een mooi gebaar van deze Belgische sporters: zo geven ze andere landen ook een kans een medaille te halen. We kunnen toch niet al het goud binnenrijven.
  • Maria Briers

    3 jaar geleden
    Fantastische wedstrijd. Heel jammer om zo te verliezen. Een beetje uit handen gegeven van de Belgian Cats, in het 3de kwart hadden ze een mooie voorsprong. Maar toch een dikke proficiat.