Instagram
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram

COLUMN. Nu de vakantie erop zit, denkt André Hazes terug aan z’n schooljaren: “Met een biertje te veel op, sloeg m’n ouwe met z’n vuist op tafel”

ShowbizzStilaan valt het immer roerige bestaan van André Hazes (27) weer helemaal in z’n plooi. Een luxueus liefdesnest voor zichzelf en z’n Sarah (25) had de zanger al gevonden, en ondertussen hebben de twee ook genoten van een romantische vakantie in Ibiza. Maar nu hun reisje officieel voorbij is, kan de Nederlandse zanger niet anders dan vooruitkijken naar 1 september. En in zijn column voor Dag Allemaal vertelt Hazes ook wat meer over zijn eigen schooltijd, die niet altijd van een leien dakje liep. “Ik was een absurd druk ventje, en dat zorgde voor veel gezeik in de klas.”

1 reactie

  • Linda Wellekens

    3 jaar geleden
    Als kind van een alcoholieker heb je altijd veel verdriet; en dat draag je lang mee. Hou het "sober ", man, dat je je kinderen niet hetzelfde aandoet !
  1. Samenwerken met ex is geen probleem voor Gert Verhulst: “Karen en ik zijn wel al 17 jaar uit elkaar, hé”
    PREMIUM
    BV
    10

    Samenwer­ken met ex is geen probleem voor Gert Verhulst: “Karen en ik zijn wel al 17 jaar uit elkaar, hé”

    Hij is vijf jaar gelukkig getrouwd met Ellen, zijn kinderen Viktor en Marie hebben hun weg gevonden in het leven en op werkgebied doet hij alleen nog maar leuke dingen. Als het leven een rollercoaster is, dan bevindt Gert Verhulst (56) zich nu op een absoluut hoogtepunt. En toch is er iets dat z'n geluk naar een nog hoger niveau kan tillen, vertelt hij in ‘Story’. Een gesprek over grote dromen, Ozempic en samenwerken met Karen Damen. “De tijd heelt alle wonden.”
  2. Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”
    TV

    Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”

    “Of mijn team nu wint of niet, ik voel me nu al gewonnen.” In de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ heeft Laura Tesoro (27) met Christophe (43) en Lucas (17) statistisch gezien meer kans om te winnen dan coaches Koen Wauters (56) en Mathieu Terryn (30), die slechts met één kandidaat in de finale staan. Maar dit seizoen is sowieso al bijzonder voor de zangeres. Exact tien jaar geleden stond ze zelf in de finale van de wedstrijd, in het team van Koen Wauters. “Het is een privilege om van hem nog steeds tips en tricks te krijgen.”