Politie verspreidt opsporingsbericht voor ontsnapte gedetineerde uit Gentse gevangenis

De politie heeft een opsporingsbericht verspreid voor de gedetineerde die gisteren ontsnapte uit de gevangenis van Gent. Het gaat om de 40-jarige Mouslim Aboubakarov. Grootschalige zoektochten in de omgeving van de Nieuwe Wandeling en in de wijde omgeving leverden tot nog toe niets op. 

  1. “Mag ik u even bezwepen, meneer?”: senioren in Gents rusthuis worden wild van handboeien, zweepjes en vibrators
    PREMIUM

    “Mag ik u even bezwepen, meneer?”: senioren in Gents rusthuis worden wild van handboeien, zweepjes en vibrators

    “Jawadde, waar moet ik dat steken?” Het 25-koppige publiek in woonzorgcentrum Zonnebloem in Gent keek gisteravond érg benieuwd naar de schatkist met seksspeeltjes en erotische snuisterijen die de Upper-at-home-consulente had uitgestald. Omdat ook voor senioren seksueel welzijn hoog op de agenda staat, vond donderdag de eerste Upperdare-avond plaats in het rusthuis. Leerrijk, maar er werd ook gelachen. “Daar werd vroeger niet over gepraat, hoor”, klonk het al snel tijdens de spannende, maar leuke uiteenzetting. Onze reporter was erbij aanwezig en keek ervan op hoe geïnteresseerd de ouderen waren.
    Gent
  2. Mislukte drugdeal of vete tussen Gentse jongerenbendes? “Met een wapen en mes onder de stadshal lopen én steken is echt niet normaal”
    PREMIUM

    Mislukte drugdeal of vete tussen Gentse jongeren­ben­des? “Met een wapen en mes onder de stadshal lopen én steken is echt niet normaal”

    Twee tieners die in het centrum van Gent op klaarlichte dag een groepje jongeren bedreigen met een pistool en slagersmes én één van hen in de borstkas steken. Waanzinnige taferelen die uit een film lijken te komen, maar begin januari niets minder dan een trieste werkelijkheid waren. Eén van hen, een minderjarige, werd intussen geplaatst in een instelling. De andere, amper 18 jaar oud, riskeert een celstraf van twee jaar.
    Gent