Drummer Pete Parada werd uit de band gezet.
Volledig scherm
Drummer Pete Parada werd uit de band gezet. © Getty Images

The Offspring zet drummer uit band na weigeren van coronavaccin

ShowbizzDrummer Pete Parada (48) is naar eigen zeggen uit The Offspring gezet omdat hij geen coronavaccinatie wilde. De drummer zegt op Instagram dat de nadelen van een vaccinatie voor hem zwaarder wegen dan de voordelen, waarop werd besloten dat hij de band moest verlaten.

18 reacties

  • glenn wouters

    3 jaar geleden
    En vrije keuze om anderen te beschermen, of niet te beschermen? Eindeloze discussie denk ik.
  • Timmie Smet

    3 jaar geleden
    Medisch gevaar of niet: vrije keuze is een fundamenteel recht. De drummer kreeg dan ook nog medisch advies tégen de prik. Hypocrisie van de andere bandleden lijkt me... Je medemens beschermen, ok... Maar vrije keuze schat ik hoger in!
  • Klaus-Jozef Kalergi

    3 jaar geleden
    Het "bescherm de andere" argument begrijp ik echt niet. Ik dacht dat de injecties u beschermen? Als geïnjecteerde blijf je ontvankelijk voor covid19 en kan je het nog steeds doorgeven. Het enige nut zou zijn dat u minder kans hebt op ernstige symptomen, net als bij natuurlijke antilichamen die overigens om onverklaarbare redenen en tegen alle logica en onafhankelijke studies in niet erkend worden als bewijs van herstel. Bescherm uzelf, de andere kan zelf wel beslissen over zijn/haar lichaam.
  • Ronald Cardinald

    3 jaar geleden
    Dat zijn geen band leden op een dag zal je niks meer horen van die band kunnen ze zichzelf afvragen hoe dat komt
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Goede reactie van de band. Uzelf beschermen, de collega's en het publiek, zo hoort het. Vrije keuze, wil je terug in de band? Dan vaccinatie! Anders, bye bye!