AP
Volledig scherm
© AP

Ann Wauters bevestigt na zuur verlies einde loopbaan: “Prachtige rit geweest”

Olympische SpelenAnn Wauters heeft na de uitschakeling van de Belgian Cats in de kwartfinales van de Olympische Spelen bevestigd dat ze een punt zet achter haar carrière. “Het is een prachtige rit geweest. Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat ik hier in Tokio aanwezig mocht zijn. Natuurlijk hadden wij op een ander einde gehoopt, maar zo wreed kan sport zijn”, vertelde Wauters.

12 reacties

  • Jan Van Rompaey

    3 jaar geleden
    Sterke prestatie.
  • Willem Thomaes

    3 jaar geleden
    Ze hebben hun uiterste best gedaan. Een heel dikke proficiat!!
  • Jos Van Doorslaer

    3 jaar geleden
    Toch proficiat aan het Belgisch team. Sterke prestatie die spijtig genoeg niet gevalideerd is met een overwinning. Scheidsrechters hebben ook een belangrijke rol gespeeld en enkele calls, of liever niet calls waren ook beslissend. Loopfouten en ook een paar persoonlijke fouten die niet zijn gefloten. Driepunters doen ons de das om lees ik, maar wij gooiden er ook 11binnen. Een belangrijke fase is volgens mij de onsportieve fout de laatste 2 minuten waar Japan 4p uit scoort. ‘ Mooie wedstrijd
  • luc holvoet

    3 jaar geleden
    Het ga je goed Ann. Proficiat met je schitterende carrière en ook proficiat aan de Belgian cats.
  • guy roelandt

    3 jaar geleden
    binnen een kleine drie jaar staan we er opnieuw ! Met nog meer klasse, nog meer durf, nog meer 'bommen' en vooral hopelijk iets meer geluk dan nu... Damn so close.. 1, 2 cm ?