Privéjet op weg naar Brussels Airport geladen met koffers propvol cocaïne

De Braziliaanse politie heeft 1,3 ton cocaïne ontdekt aan boord van een privéjet die op weg was naar Brussels Airport. Agenten, die getipt waren, filmden het moment waarop een passagier vroegen om zijn koffer te openen. Die zat propvol cocaïne. En er bleken nog meer valiezen met wit poeder aan boord. Het is de eerste keer in de Belgische geschiedenis dat een cocaïnesmokkel is ontdekt met een privéjet.

30 reacties

  • Jacques-Philippe Leclerc

    3 jaar geleden
    Laten we even eerlijk zijn, zonder goedkeuring van de overheid, was dit vervoer van cocaïne in een Gulfstream IV niet mogelijk. Op digitale marktplaatsen zoals Silk Road, Utopia, Sheep Marketplace, Atlantis, Deepbay, Pandora Market, Brainmagic, Agora en Black Market Reloaded bieden honderden verkopers alles aan van illegale drugs, cannabis, fentanyl, speed, lsd, xtc, heroïne steroïden, wapens tot handleidingen voor het hacken van geldautomaten, gestolen creditcards en zelfs kinderpornografie...
  • Ann Verschueren

    3 jaar geleden
    Een primeur voor België? Ze zijn wel gepakt in Brazilië door de politie daar.
  • Gerard Braeckmans

    3 jaar geleden
    "Drugs komen nu zelfs per privéjet naar ons land: “Er is meer toezicht op dit soort vluchten nodig”. Het is net of ze laten uitschijnen dat het nog nooit gebeurd is. Ze gaan nu onderzoeken wat er zo moeten gedaan worden.
  • Ricci Latte

    3 jaar geleden
    En die jet mogen ze voor mijn part ook in een metaalpers steken!
  • Anita Billen

    3 jaar geleden
    Die privé jets zouden ze veel meer moeten controleren.