© Google Street View

Dronken bestuurster zwaargewond na crash in Ekeren

Ekeren -

Een 41-jarige vrouw is donderdagnacht zwaargewond geraakt bij een ernstig ongeval in de Kloosterstraat in Ekeren. Ze werd met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Aan de politie bekende ze dat ze alcohol gedronken had.

De wagen van de 41-jarige vrouw was in de berm beland naast de brug in de Kloosterstraat. “De wagen had aan één kant van de baan de vangrails geraakt en vloog aan de overkant van de baan over de andere vangrail”, legt woordvoerder Willem Migom van de Antwerpse politie uit. “Het voertuig raakte verschillende struiken en bomen. Een laatste boom voorkwam dat de wagen, die op de zij was beland, helemaal de berm afgleed.”

De brandweer moest het wrak beveiligen om de bestuurster te kunnen bevrijden. Ze was zwaargewond, maar wel bij bewustzijn en gaf toe dat ze alcohol gedronken had. “De dame werd overgebracht naar het ziekenhuis met levensgevaarlijke verwondingen. Haar wagen moest getakeld worden en heel wat brokstukken werden opgeruimd”, aldus Migom nog.

jtp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER