De Belgian Tornados moesten zich aan de meet bekommeren om een geblesseerde Jonathan Borlée.
Volledig scherm
De Belgian Tornados moesten zich aan de meet bekommeren om een geblesseerde Jonathan Borlée. © BELGA

Blessure Jonathan Borlée zorgt voor domper: “Morgen in finale alles geven, dat is het minste wat we voor hem kunnen doen”

Olympische SpelenDe Belgian Tornados zijn in 2:59.37 als derde geëindigd tijdens de tweede reeks van de 4x400 meter op de Olympische Spelen in Tokio. Dat volstond voor kwalificatie voor de finale, die zaterdag om 14u50 Belgische tijd wordt gelopen. Er was wel een domper: Jonathan Borlée blesseerde zich in de slotmeters. 

6 reacties

  • yvette van grasdorf

    3 jaar geleden
    Komaan tornado’s Nu al top
  • Johan hendrickx

    3 jaar geleden
    De spelen teveel voor de tweeling Borlée, zoveel is duidelijk.
  • Ludo Janssens

    3 jaar geleden
    Denk dat er niet veel gegeven moet worden, als ze in de eerste groep hadden gezeten waren ze al uitgeschakeld geweest, met hun tijd waren ze daar 6de geworden na Nederland.
  • Dirk Vanhecke

    3 jaar geleden
    Jan Janssens, duidelijk dat jij niet veel van atletiek kent. Jonathan ging de laatste vijftig meter niet meer vooruit door zijn blessure. Wat tijd heeft hij daar nog mee verloren denk je. Altijd alleen kritiek geven is gemakkelijk.
  • Jan Janssens

    3 jaar geleden
    Zowel de vrouwen als de mannen hebben ongelooflijk veel geluk dat ze niet in de andere reeks zaten, want dan was het over en uit geweest. De mannen hebben zelfs de traagste tijd van alle finalisten.