Pep Guardiola en Lionel Messi.
Volledig scherm
Pep Guardiola en Lionel Messi. © REUTERS

PSG-coach Pochettino fietst om Messi-vragen heen, Guardiola: “City betaalde veel geld voor Grealish, we zitten niet met Messi in ons hoofd”

VoetbalWaar gaat Lionel Messi komend seizoen voetbal? Het is dé vraag die zich stelt nu de Argentijn niet langer doorgaat bij FC Barcelona. Manchester City en PSG worden het meest bij naam genoemd. Hoe kijken Pep Guardiola en Mauricio Pochettino, de respectievelijke coaches van beide clubs naar de gebeurtenissen? 

7 reacties

  • jean-pierre vlasschaert

    3 jaar geleden
    Als RSCA of FCB heel hun elftal verkopen kunnen ze toch Messi betalen en in deze competitie is het nog mogelijk dat hij op zijn eentje nog ploegen verslaat ook.
  • Ludo Martens

    3 jaar geleden
    Vorig seizoen was hij er nog en wat heeft Barcelona gewonnen? Een topclub als Barça mag niet afhangen van een 34 jarige speler ook al heet hij Messi.
  • karl van dyck

    3 jaar geleden
    In de media een shownummer opvoeren en Laporte werd voorzitter omdat hij het zou klaarkrijgen dat Messi bij Barca zou blijven, niet dus. Supporters en heel de staf goed voor de gek gehouden. Laten uitschijnen dat de transfer op het laatste moment niet kon doorgaan, stond al maanden vast deze uitkomst. Maar op deze manier komt er geen schuldige uit de bus en lijken het allemaal slachtoffers, een mooi opgevoerd toneelstukje. Anders werd Barcelone door de supporters met de grond gelijk gemaakt
  • Hans Verelst

    3 jaar geleden
    Onze "vedette" vanaken kan hem toch vervangen? 😁
  • JAN KARMELIET

    3 jaar geleden
    Anthony, in Spanje speel je niet elke week tegen een goede ploeg? wat een onzin, al eens meegedaan dan?