Marie aan de Splash, favoriet in haar tienerjaren.
Volledig scherm
PREMIUM
Marie aan de Splash, favoriet in haar tienerjaren. © Joel Hoylaerts / Photo News

Marie Verhulst keert terug naar haar jeugd in Plopsaland: “Zonder het te beseffen heb ik hier als kind álles geleerd wat ik nu nodig heb"

ShowbizzAndere kinderen spenderen met geluk één dag van de zomervakantie in Plopsaland. Marie Verhulst maakte als kind elke zomer zes wéken zoek in het pretpark. Vader Gert pakte zijn kroost mee naar het werk, terwijl hij vijf à zes ‘Samson & Gert’-shows per dag afwerkte. Nog liever dan op de attracties, zat kleine Marie in de backstage uren op de vingers van de regisseur te kijken. Nu zijzelf het baasje van Samson is, blijken die lange, lome jeugdzomers een goudmijn.

4 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    3 jaar geleden
    Daar moet(en de broeders van) de staatszender iets in zien ! Een "meisje" (leerling) die uren ging kijken naar het regisseurswerk (meester). Hier moet een fabelachtig en duizelingwekkend tv contract aan vast komen te hangen. Het sprookje en Logeverhaal uit de duizend.(niet voor publicatie in de boekskes met zelfverzonnen verhaaltjes en kopteksten en liefst ook niet die zijdelingse rubrieken als "showbizz" en "Nina"!)
  • John Stahl

    3 jaar geleden
    Marie is een verwend kindje, net zoals de commentatoren hieronder.
  • Lewis Anders

    3 jaar geleden
    Marie doet het super en ze werkt echt wel bij studio 100 ze heeft inderdaad geluk dat ze een kapitaalkrachtige papa heeft goed voor haar beetje jaloers de meeste hier Blijf zo verder doen Marie en je broer Victor ook
  • Sim One

    3 jaar geleden
    Ik wens je heel veel succes Marie, jij zal het langer uithouden dan de blondjes bij K3