Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Hans Van Alphen werpt blik op Belgische meerkampers: “Nafi moet voor 3 op 3 gaan in Parijs”

Olympische SpelenHans Van Alphen (39) won tweemaal de Gouden Spike en werd vierde in de tienkamp op de Olympische Spelen van Londen in 2012. Hij laat zijn licht schijnen over Gouden Nafi Thiam, revelatie van de zevenkamp Noor Vidts, pechvogel op de tienkamp Thomas Van der Plaetsen én mogelijke (olympische) opvolging.

12 reacties

  • Stijn Vandamme

    3 jaar geleden
    Moeten bestaat niet.. als je het zelf beter kan , moet je het maar zelf doen Hans. Voor de rest kan Nafid zelf wel beslissen wat ze al dan niet wil en zal en kan doen.
  • Paul deyaert

    3 jaar geleden
    Heeft zelf 2 uitschieters gekend in zijn loopbaan was voor de rest gene vette
  • Paul deyaert

    3 jaar geleden
    Best stoppen meerkamp nafi je hebt allerhoogste al 2 maal bereikt nu wordt Je gevierd als faalt in Parijs zal je worden afgebroken door media zo is België zie tia helle out in londen
  • Luc Lepoudre

    3 jaar geleden
    Met zo'n uitspraken is dat Thiam aanzetten tot het beginnen van een kinderboerdeij. Dat hij zelf voor goud gaat in Parijs!
  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Wat een gezaag over druk. Jongens toch, wat een prinsessenleven is dit ! Alle dagen wat sporten, eten en slapen. Hans heeft groot gelijk. Ze krijgt behoorlijk wat geld toegestopt vanuit de maatschappij om te doen wat ze graag doet. Dat ze het dan ook doet. Mensen hebben geen behoefte aan dat gezaag over druk. De gemiddelde huismoeder, die heeft druk. Een fulltime job, kinderen ophalen, en brengen, koken. Hans is de geknipte persoon om een team rond Nafi te leiden. Haar begeleiding deugt niet.