Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Beerschot BEE
0
EINDE
3
Union USG
  • Deniz Undav Goal 14' 50'
  • Loic Lapoussin Goal 54'

Inspiratieloos Beerschot gaat met pijnlijke 0-3-cijfers onderuit tegen Union

Jupiler Pro LeagueNa nauwelijks drie speeldagen kunnen we al gerust stellen dat nieuwkomer Union een aanwinst is voor 1A. Een fris voetballend Union blikte zaterdagmiddag Beerschot in met kurkdroge 0-3 cijfers en totaliseert zo een knappe zes op negen. Cijfers die in schril contrast staan met Beerschots één op negen. Daar moet men stilaan spreken van een gemiste start.

5 reacties

  • Eric Van Loo

    3 jaar geleden
    Het is wel te vroeg om trainer Maes al met één of twee benen buiten te zien na enkele weken dienst. Persoonlijk ben ik niet voor Maes maar iedere trainer heeft het recht om zijn kunde al of niet te bewijzen. Dus nog even geduld. Wie zijn onkunde de voorbije jaren wél bewezen heeft is het clubbestuur. Onder het motto ‘ons project’ worden jonge aanvallers onder contract geplaatst die geen enkele geloofsbrief kunnen neerleggen inzake het scoren van doelpunten. Volgend jaar terug 1B ?
  • Marc Decoutere

    3 jaar geleden
    Stond in de sterren geschreven,Beerschot gaat door om het elan van dit jaar. Nul komma nul sinds begin dit jaar Waar zit nu die Sjeik met zijn geld,want dringend heel wat versterkingen of we zullen vlug in 1B zitten.Echt eerste klasse onwaardig,de groei is volledig gestopt.Elke supporter zag dit aankomen.Kan je Raman nu kwalijk nemen dat hij niet naar deze prutser wilt komen.Vrees dat echte meerwaardes niet meer willen komen.Maes of eender wie krijgt het met deze spelers nooit recht getrokken
  • herman schrijvers

    3 jaar geleden
    Mae's met 2 benen buiten waarom hebben ze deze man binnen gehaald
  • Casto Giuseppe

    3 jaar geleden
    Maes met één been buiten
  • Jozef vanden kieboom

    3 jaar geleden
    Er is maar ene in de belangstelling staat ref Boterberg