De ravage in Verviers was groot na de overstromingen.
Volledig scherm
De ravage in Verviers was groot na de overstromingen. © REUTERS

Geen dringende hulp meer nodig in Verviers na zware overstromingen: “Nu moet er op middellange en lange termijn gewerkt worden”

Ruim drie weken na de zware overstromingen heeft de stad Verviers zaterdag te kennen gegeven over te schakelen naar een andere fase van crisisbeheer. Dringende hulp is niet meer nodig, nu moet er op middellange en lange termijn gewerkt worden, klinkt het.

21 reacties

  • gust van langenhove

    3 jaar geleden
    Ben eens benieuwd wat het Rode kruis met al dat geld gaat doen voor de mensen .
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Oei dat is rap ! En als ge ziet dat er nog maar weinig gebeurt is !
  • Wesley Kenis

    3 jaar geleden
    En de woningen worden heropgebouwd maw op exact dezelfde plaats ipv op ee´ veilig plaats...kwestie van prioriteiten stellen bij de verzekering natuurlijk ( eigen loonbriefje eerst zoals altijd)
  • karel dillen

    3 jaar geleden
    Hopelijk voor hen want met de herfst en dus nattigheid op komst zal de aandacht van de pers en dus ook van de bevolking snel verschuiven naar nieuwe rampgebieden.
  • Wesley Kenis

    3 jaar geleden
    Allee nu ian de politiek in gang schieten want nu zijn de "graaikansen" een pak hoger...ahja wan nu zie je de "effecten" van verdwenen geld ook pas op middellange en lang tijd...waar was het leger om het gebied te beveiligen tegen plunderaars...weeral ver weg, tijd dat er een variant komt due ook hier de veiligheidbmag garanderen, zie national guard amerike( civiele bescherming hier)