Herbeleef de dag vol feestgedruis van de Gouden Lions: aankomst op Zaventem, open bus door Brussel en vieren met honderden fans op Rogierplein

Olympische SpelenIn de late namiddag zijn Nafi Thiam, Noor Vidts, de Belgian Cats en de Red Lions met ‘De Gouden Vlucht’ geland op Zaventem. Nadien ging het voor onze hockeyhelden richting een open bus, die hen door het centrum van Brussel reed. Het feest barstte helemaal los op het Rogierplein, waar honderden fans hen opwachtten. 

26 reacties

  • Eddy DESMET

    3 jaar geleden
    Het was TOP en wees gerust : heel wat jongeren zullen getriggerd worden om in de voetsporen van de hockeyspelers te treden én hun teamspirit verder uit te dragen, want hierin schuilde het grootste deel van hun succes ! Eendracht maakt macht / L'union fait la force.
  • Suzy Claes

    3 jaar geleden
    Benieuwd hoeveel Corona positieven dit feestje weer gaat opleveren.
  • Walter Lippens

    3 jaar geleden
    Die gastjes hebben net iets teveel noten op hun zang om nog sympathiek te zijn.
  • Benny Bertrant

    3 jaar geleden
    België is dan ook het enige en het onnozelste land dat voor elke sport een naam kiest of er een aan geeft, red dit , red dat, overbodig.
  • Christiaan Vernist

    3 jaar geleden
    Stop eens met vergelijken met andere landen. België heeft qua inwonersaantal zeer goed gedaan. Als je Nederland qua inwoners vergelijkt staan die los eerst. 2de staan mijlenver weg. De vraag is enkel hoe komt dat?