Reporters/RV - Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Reporters/RV - Fotomontage HLN

Meghan Markle heeft niet gereageerd op verjaardagscadeau van haar vader

RoyaltyEen bos bloemen gaat de moeilijke relatie tussen Meghan Markle (40) en haar vader Thomas Markle (77) duidelijk niet verbeteren. De vader van de hertogin van Sussex beweert dat hij zijn dochter een boeket rozen gestuurd heeft voor haar verjaardag, maar dat Meghan zich tot nu toe nog niet bedankt heeft voor het gebaar.

4 reacties

  • Janna Friese

    3 jaar geleden
    Dat de vader van Meghan eerder iets heeft uitgelekt aan de pers, dat is niet OK, maar het is en blijft haar vader, en hij wilt graag weer contact met haar. Zij had minstens voor haar bloemencadeau een dank je wel kunnen berichten, maar zij is een koppige dame! Op die manier stoot ze vele mensen (ook het Brits Koningshuis) af, en dat is ook niet OK!! Heeft ze dan nooit van het woord vredelievend zijn gehoord??
  • lode wijk

    3 jaar geleden
    Oordelen over andere gezinssituaties is gemakkelijk, eerst je eigen situatie bekijken vooraleer te oordelen aub, er is overal wel iets en we leven maar 1 keer laten we iedereen zijn vrijheid en het beste maken van deze wereld.
  • Patrick Rasschaert

    3 jaar geleden
    Eerst jaren met bagger gooien, nadien dreigen met een proces voor bezoekrecht voor de kleinkinderen en nadien voor de verjaardag een bos rozen opsturen. Je zou voor minder niet reageren.
  • Lucien Mertens

    3 jaar geleden
    Hier kan ik haar zeker geen ongelijk geven, de man heeft genoeg bagger in haar richting gegooid om dit te verdienen.