In de buik van de kopgroep duwt Morhad Amdouni een volledige rij flesjes water van tafel.
Volledig scherm
In de buik van de kopgroep duwt Morhad Amdouni een volledige rij flesjes water van tafel. © Twitter: Eurosport Nederland

Franse marathonloper die flesjes water van tafel duwde tijdens marathon: “Ik was te vermoeid en de flesjes waren te glibberig”

Olympische SpelenOnhandigheid of gewoonweg onsportief gedrag? Dat debat lokte de Franse marathonloper Morhad Amdouni uit door bij een bevoorradingspunt een volledige rij flesjes water van tafel te vegen. De concurrenten achter hem bleven zo met lege handen achter. 

63 reacties

  • Bart Denolet

    3 jaar geleden
    Wat een zeveraar, je kan duidelijk zien dat hij geen enkele moeite doet om een flesje te grijpen maar ze gewoon wegveegt zodat de anderen geen kunnen nemen. Triestig als je zo als topsporter in elkaar zit.
  • Chris Michiels

    3 jaar geleden
    Lafaards bestaan. Als je de helderheid niet hebt om een flesje te nemen kan je ook geen marathon uitlopen!
  • Paulus de Mos

    3 jaar geleden
    De andere atleten bleven niet echt met lege handen staan hoor , er was nog net zo'n rij met flesjes er vlak achter er waren vrijwilligers druk met het aanvullen en even verderop stond nog precies zo'n tafel Maar het blijft wel een vreemde actie van die man natuurlijk , wat er in zijn hoofd omging op dat moment zal wel een raadsel blijven want hij schiet er zelf toch ook niets mee op
  • Philippe De Naeyer

    3 jaar geleden
    Jeroen Delft, zo moeilijk is dat toch niet, al de andere atleten lukt het wel. Staat bekend in het wereldje als een enfant terrible, schorsen en hij zal volgende keer wel raak grijpen.
  • Herbert Verbeeck

    3 jaar geleden
    Dikke flauwekul wat hij verteld. Het laatste flesje lukt dan wel? Gepaste straf ja.