Wat nu met de Tornados?
Volledig scherm
PREMIUM
Wat nu met de Tornados? © Photo News

Onze atletiekspecialiste denkt al na over tijdperk post-Borlées: “Leven zal er zijn, maar de dis zal toch minder copieus zijn, vrezen we”

Olympische SpelenKevin en Jonathan Borlée, beiden 33 jaar, zagen een olympische medaille ondanks een knappe prestatie alweer door de neus geboord. Onze atletiekspecialiste Valerie Hardie weet dat de klok tikt voor de tweelingbroers, en met hen voor de Tornados in het algemeen. Aanstormend talent staat klaar, al rijst de vraag of dat volstaat. Quod nunc, Tornados?

9 reacties

  • Marc De Petter

    3 jaar geleden
    Zal in ieder geval minder kosten.
  • Kurt Herreman

    3 jaar geleden
    Het is een prachtige ploeg die meedraait met de wereldtop. Iedereen blijkt te vergeten of niet te weten welke inspanningen topatleten, en dat zijn ze allemaal, doen zowel mentaal als fysiek. De tweeling is nu misschien wel einde carrière er zijn nog anderen, Doom Sacoor en ook Dylan Borlée. Misschien eens kijken naar de splittijden van de ploeg op de OS van Tokyo, allen prachtige tijden. Alleen jammer dat de tweeling altijd net naast een medaille viel op de OS. Petje af voor jullie prestaties.
  • Dirk Van Brussel

    3 jaar geleden
    Andre, en wie ga je in de plaats van de Borlées zetten ? Wie klopt hen op de 400m in België ? Misschien Sacoor maar dat is maar dat is maar een persoon !
  • NOEL CLAES

    3 jaar geleden
    Kortzichtigheid van een atletiekspecialiste , laat alles maar stilaan grroeien en het komt terug goed.
  • kurt vallé

    3 jaar geleden
    Blij dat het vertrouwen er nu eindelijk is in Alexander Doom . Is een rastalent !