Een bestelwagen van Post NL op de Brusselse Ring.
Volledig scherm
Een bestelwagen van Post NL op de Brusselse Ring. © Photo News

PostNL blijft meer pakketjes bezorgen dankzij coronacrisis

PostNL blijft ervan profiteren dat mensen sinds het begin van de coronapandemie meer pakketjes laten bezorgen. Het Nederlandse postbedrijf leverde in vergelijking met vorig jaar meer pakketten af doordat er meer via internet wordt gewinkeld. Het volume nam wel wat af ten opzichte van het eerste kwartaal doordat winkels weer open mochten omdat lockdownmaatregelen werden versoepeld.

4 reacties

  • Johny vanderlinden

    3 jaar geleden
    En dan klagen dat er leegstand is in de winkelstraten, jobverlies is, maar al die bestelwagentjes zullen goed voor het milieu.
  • Guy Soetewey

    3 jaar geleden
    Hebben geen socialistische vakbond en minder politieker in raad bestuur.
  • jacobs rudy

    3 jaar geleden
    Niet moeilijk ,dat die meer vervoeren,al eens een bestelling laten doen door post be dan zit je na weken nog steeds te wachten op je order,zelf onlangs mee gemakt ,pakje bestelt chauffeur vindt adres niet,vraagt niemand iets ,zet af bij de lokale post die op hun beurt ook niets laten weten na tientallen telefoons,krijgen we bericht mvr uw pakje ligt op de post,verkregen ook nog eens zonder bewijs kostprijs van het artikel 104 euro,repliek ach dat is toch niet zo erg,u heeft het nu toch.
  • Rik Muis

    3 jaar geleden
    Voilà, nu een nieuw wagen park, sommigen vallen uit een.