Independent Films
Volledig scherm
© Independent Films

VRT zendt volledige reeks ‘FC De Kampioenen’ opnieuw uit

TVRuim 30 jaar na de eerste aflevering van ‘FC De Kampioenen’ gaat VRT de reeks opnieuw uitzenden. Donderdag 19 augustus kan men op Eén kijken naar ‘De nieuwe truitjes’, de allereerste aflevering van de voetbalvrienden met onder andere Pol Goossen, Greet Rouffaer en Herman Verbruggen.

63 reacties

  • Ivan Smissen

    3 jaar geleden
    Wat een origineel idee!
  • Rudy De bakker

    3 jaar geleden
    Ge moet het zeggen zoals het is, beter deze herhalingen dan die onzin op vtm zoals kook programma 's, Dance off programma' s, sing programma 's. En altijd met dezelfde bv' s. Leve de kampioenen, komaan België, zeg dat het waar is !!!!!!!!!!!!!
  • Guido Vannut

    3 jaar geleden
    Dit is echt niet meer normaal! Belachelijk!!!
  • Peggie Van Audenhove

    3 jaar geleden
    Zever...gezever! Ze zouden beter "Het Eiland" nog eens herhalen of een andere steengoeie reeks in plaats van dit te herhalen tot in den treure. Echte fans hebben voor hun kids al lang de DVD box gekocht dus voor hen hoeft het ook niet meer.
  • Juliette Francois

    3 jaar geleden
    Trop est trop, hoe grappig het soms mocht zijn. Cathy Rycx, de FCK acteurs hebben nog nooit een cent gekregen voor de heruitzendingen. Vergelijken met een Amerikaanse topserie als Friends met big stars, red carpet acteurs is bij deze nogal naïef...