De prinses - met echte naam Marie Christine von Reibnitz - is getrouwd met prins Michael, de neef van Queen Elizabeth.
Volledig scherm
PREMIUM
De prinses - met echte naam Marie Christine von Reibnitz - is getrouwd met prins Michael, de neef van Queen Elizabeth. © AP

Ze trok alle aandacht met schandalen, nu vecht prinses Michael van Kent in alle stilte voor haar gezondheid

RoyaltyVerschijnt Marie Christine von Reibnitz (76), officieel prinses Michael van Kent, in de toekomst nog op het publieke toneel? Het is een vraag die steeds luider wordt gesteld. De echtgenote van de Britse prins Michael van Kent (79) - de neef van koningin Elizabeth (95) - werd getroffen door Covid-19 en vecht hard tegen bijwerkingen die zijn opgetreden na het zetten van haar coronavaccin. Het veroorzaakt zorgen om de prinses, die in het verleden al meermaals in opspraak kwam met allerlei schandalen, maar die negatieve aandacht niet leek te schuwen. “Ze had altijd een zeer levendige persoonlijkheid, maar nu is ze al haar pit verloren en komt ze niet meer buiten.”

4 reacties

  • Lydia Appelmans

    3 jaar geleden
    Volledig akkoord Bart
  • Isabel da Silva

    3 jaar geleden
    De mensen in Pepinster liggen van dergelijk drama wakker . Nogmaals een bewijs dat je met al je geld , je gezondheid niet kan kopen . Datzelfde geld kan echter heel wat leed in de wereld helpen verzachten .
  • Bart Dekort

    3 jaar geleden
    Als ge als werkmens doet wat zij doen, dan zijt ge ne marginale, als ge gelinkt wordt aan een koningshuis, dan zijt ge een levendige persoonlijkheid. De mens zou ipv al die overbodige lessen op school, verplicht moeten worden een pakket filosofie zich eigen te maken, zodat men alles een beetje in het juiste perspectief kan plaatsen.
  • Lowi Verborgt

    3 jaar geleden
    Een vrouw met karakter.