Bas Dost verloor zijn basisplek bij Club.
Volledig scherm
PREMIUM
Bas Dost verloor zijn basisplek bij Club. © Belga

Degryse vraagt zich af of Clement zijn ‘ontbrekende schakel' heeft opgegeven: “Ik vind dat het management het gesprek moet aangaan met Dost”

Club BruggeClub Brugge verspeelde vorige vrijdag in het absolute slot nog de zege in de derby tegen Cercle. Een start met 5 op 9 is het resultaat en dat is niet waar management, trainer en spelers op gerekend hadden, schrijft Marc Degryse in zijn column. Onze huisanalist gaat ook wat dieper in op enkele cases, zoals Bas Dost en Noa Lang. Lees het hieronder.

34 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    3 jaar geleden
    @Dirk Van der Weeën, die ezel is dan Clement en het trekpaard Vormer?
  • Ivan Beelaert

    3 jaar geleden
    Ik vind dat Clement maar eens duidelijkheid moet verschaffen aan de ploeg,hoe gaan we spelen met 5 achterin en 2 spitsen of terug aanvallend voetbal in een 4-3-3 met de beste spelers op hun plaats.
  • nico baelde

    3 jaar geleden
    @kurt calebaut : volledig met je eens. Had ook veel liever Leko als trainer, die ging uit van eigen sterkte. Clement is meer een people manager die de stiel geleerd heeft aan Michel Preud’Homme die zich aanpaste aan de tegenstander.
  • Ivan Van Wontergem

    3 jaar geleden
    Vernieuwing van trainer zou al veel oplossen
  • Jozef Terrijn

    3 jaar geleden
    Ik vraag me af of Degrijse het goed bedoeld als hij zegt , ik wil geen druk zetten , Hij weet altijd wat er moet gebeuren maar toen hij zelf TD was lukte het percies ook niet al te goed. Achteraf commentaar geven en er goed voor betaald worden incl. eten en drinken zou ik ook nog wel willen doen.