Philip Zurinckx van dierenasiel Sint-Truiden, samen met de anderhalf jarige 'coronapup' King.
Volledig scherm
PREMIUM
Philip Zurinckx van dierenasiel Sint-Truiden, samen met de anderhalf jarige 'coronapup' King. © Karolien Coenen

Dierenasiel Sint-Truiden kampt met toestroom van ‘coronapups’: “Geen gemakkelijk gezelschapshondje? Dan maar terug”

Sint-TruidenTerwijl het dierenasiel in Oostende een noodkreet slaakt vanwege de toestroom aan ‘coronakatten’, kampt ook het Truiense dierenasiel met steeds meer honden die opnieuw binnengebracht worden. Reden volgens de baasjes is vaak ‘het gedrag van de hond', “maar het valt ons op dat het vooral om jonge pups gaan die tijdens de lockdown werden gekocht”, aldus Philip Zurinckx van het dierenasiel in Sint-Truiden.

  1. Keert La Rocca terug? En wordt het zoals vroeger? “De manager wou die stripper met dat speeltje van het podium, maar… we hebben haar laten doen”
    PREMIUM

    Keert La Rocca terug? En wordt het zoals vroeger? “De manager wou die stripper met dat speeltje van het podium, maar… we hebben haar laten doen”

    Van Koen Wauters tot Rihanna: La Rocca in Lier kon jarenlang de grote namen binnen en buiten de eigen landsgrenzen bekoren. Zoals bij vele grote danstenten viel echter ook hier het doek, en een laatste feestje kon niet doorgaan na een zware brand in 2022. Maar er zit nu misschien wel weer een ‘eerste feestje’ aan te komen, als we een mysterieuze post op sociale media mogen geloven. Of dat betekent dat La Rocca echt terugkeert en in welke vorm? Geen idee. Maar lees even met ons mee om een idee te krijgen van wat je dan misschien mag verwachten. “Details van ons jubileumfeestje zijn misschien niet echt geschikt voor de krant.”
  2. Meer spaarrente strikken? Met deze tips loop je je getrouwheidspremie niet mis
    Spaargids.be

    Meer spaarrente strikken? Met deze tips loop je je getrouw­heids­pre­mie niet mis

    In hun strijd om nieuwe klanten te werven en onder druk van de markt, krikten de banken hun spaarrentes de laatste tijd weer regelmatig op. Resideert je spaargeld al enige tijd op dezelfde rekening, bestaat de kans dat je elders inmiddels een interessanter spaartarief hebt gespot. Is het dan slim om je centen meteen over te hevelen? Of zitten er addertjes onder het gras? Spaargids.be vertelt je wat je niet mag ontgaan.