Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Mathias Vergels praat voor het eerst over de verregaande gevolgen van zijn tinnitus: “Ik wilde stoppen met acteren, het gíng gewoon niet meer”

ShowbizzBinnenkort opent Mathias Vergels (29) samen met zijn vriendin, ‘Thuis’-collega Lynn Van den Broeck (28), een B&B in zijn ouderlijk huis. Hij blijft ook acteren en zingen, al heeft dat wél aan een zijden draadje gehangen. “Ik kon plots geen toon meer houden en op de set gingen al mijn dialogen de mist in”, praat hij voor het eerst openhartig over zijn tinnitus.

20 reacties

  • Nikolaas Bouman

    3 jaar geleden
    Sterkte kerel, ik ben fier op u!
  • Hilde Weymeersch

    3 jaar geleden
    ik heb het ook 14 jaar. Ik vind dit ook voor Mathias erg. Maar probeer er het beste van te maken. Hopelijk vinden ze er eens iets op.
  • marlene boddin

    3 jaar geleden
    Ook ik heb dat al 14 jaar , soms ondraaglijk …maar niemand ziet het en men denkt dat je overdrijft….ook door dit probleem gaat er veel sociaal contact verloren aan iedereen die er mee moet leven veel goede moed !
  • Gerda Heyndrickx

    3 jaar geleden
    Hopelijk begint hij nog nie harder te roepen in "thuis". Graag een andere acteur die men kan verstaan.
  • freddy vandersmissen

    3 jaar geleden
    Heb dit ook al 20 jaar. ( slijpschijf ) Leren mee leven volgens 2 specialisten. Maar 1 remedie , van s'morgens tot s'avonds , de radio of tv aan om het gefluit te onderdrukken.