John Lelangue.
Volledig scherm
PREMIUM
John Lelangue. © BELGA

Lotto-manager John Lelangue over de veranderingen bij zijn team: “De ploeg moet evolueren, ik moet denken aan de toekomst op de lange termijn”

WielrennenSponsor Soudal houdt er eind 2022 mee op en voor Marc Sergeant en Herman Frison is geen plaats meer. Met die veranderingen op til trekt Lotto-Soudal met een erg jonge ploeg naar de Ronde van Spanje, die zaterdag begint. Zo vindt manager John Lelangue het goed. Boven al het gewoel houdt hij het hoofd koel: “Ik ben niet bang voor de toekomst.”

5 reacties

  • Bernard Deplacie

    3 jaar geleden
    Hij souper eerst het geld op door 2 Fin de carrière renners binnen te halen en dan´moet de rest eraan geloven. Ik denk niet dat er met hem valt te wetken
  • Guy Soetewey

    3 jaar geleden
    Frison en Sergeant buiten heel goed maar als ge zelf opstapt John is dat nog veeeel beter
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    John dat is de nagel op de kop, maar waarom u dan twee renners binnen haalt die ver over hun top zijn en dan ook nog een massa geld moeten kosten zou u mij eens moeten uitleggen of is het gewoon een vriendendienst want het is gemakkelijker iemand anders zijn geld uit te geven dan je eigen geld natuurlijk.
  • Peter John Vermeersch

    3 jaar geleden
    Het begin van het einde. Dankzij senior papa Lelangue is junior in het wielrennen gerolt. Voor mij mag zijn rol(len) stoppen
  • Paul deyaert

    3 jaar geleden
    Smijt hem zo rap mogelijk buiten bij lotto of in 2023 rijden jullie alleen nog kermiskoersen haal axel merckx binnen