© Shutterstock

Brengen we binnenkort eyeliner aan met een pizzaroller?

Van dit bericht uit de beautywereld krijg je spontaan honger. MAC bedacht een nieuw soort eyeliner, eentje in de vorm van een pizzaroller, waarmee je heel makkelijk perfect dat delicate lijntje kan trekken.

elvh

Make-up artist Michael Patterson werkt voor MAC Cosmetics en gebruikt op zijn Instagrampagina zelf de term 'pizza cutter eyeliner' om dit nieuwe product te omschrijven. Je brengt de eyeliner dan ook aan op de manier waarop je een pizza zou snijden met een pizzaroller. Je rolt de eyeliner dus met een wieltje over je wimperrand.

Petterson gebruikt de pizzaroller al backstage tijdens New York Fashion Week. In de onderschriften bij de Instagram-video's lezen we alvast dat het kleine wieltje voor een vlijmscherp lijntje zorgt.

Wanneer het product precies op de markt komt, is niet bekend. Wel weten we dat de 'pizza cutter eyeliner' beschikbaar zal zijn in het mat zwart, glossy zwart en bruin.

Benieuwd dus of het binnenkort voorgoed gedaan is met al die mislukte, hobbelige pogingen om de perfecte wing te krijgen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer