BELGAPLUS
Volledig scherm
© BELGAPLUS

Bondscoach Vanthourenhout verbaasd over nieuws EK-selectie Evenepoel

WielrennenRemco Evenepoel kijkt uit naar het EK wielrennen in het Italiaanse Trentino (8-12 september), waar hij zowel in de tijdrit als wegrit zijn kans wil gaan. “Na alles wat ik heb meegemaakt, zou het winnen van het EK in Trentino veel betekenen”, blikt de 21-jarige renner van Deceuninck-Quick.Step bij de organisatie vooruit. Bondscoach Sven Vanthourenhout weet van niets en vraagt zich af hoe de UEC aan dat nieuws komt.

18 reacties

  • Jean De Grande

    3 jaar geleden
    De beste stuurlui staan weer aan de wal. Zouden die ooit op een andere fiets dan een krakkemikkige, ouwe damesfiets hebben gereden? Ooit gehoord van toekomstgericht denken? Lijken wel onze politiekers: als ik morgen maar stemmen heb, de rest zien we later.
  • Dirk Dessers

    3 jaar geleden
    Nieuwe deftige bondscoach aub
  • Marika Peeters

    3 jaar geleden
    Remco wordt hier blijkbaar nog vaak afgerekend op zijn achterbakse houding mbt wegrit OS ? Zijn deelname hierin was die van "medekopman" , en indien niet goed genoeg ? ging hij gezien zijn enorm ego WVA zeker niet helpen ( maar indien rollen omgedraaid ? ging Wout dit ook niet doen ) Trouwens , wat met de kritiek van de Denen , dat de revelatie van de Tour , Vingegaard , mss hoger kon gemikt hebben , indien ook Wout hiervoor meer moeite gedaan had ? Zijn mekaar waardig : zullen nooit knechten !
  • Annemie Eysermans

    3 jaar geleden
    1. Remco verklaarde zelf dat hij NIET in functie van de ploeg reed in Tokio. 2. Een renner in opbouw ( eigen verklaring) hoort niet in de selectie.
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Het is tijd dat Vanthourenhout eens deftig praat met Evenepoel en dat hij zijn mond houd als het nodig is en zeker niet voor zijn beurt spreekt. Altijd maar uitspraken die hij later niet nakomt zoals in Tokio waar hij Wout ging helpen dat verkondigden hij toch voor de spelen en doen het er op aankwam was hij nergens te zien.