Luka met Hooverphonic
Volledig scherm
Luka met Hooverphonic © Zeb Daemen

Luka spreekt voor het eerst over gedwongen vertrek bij Hooverphonic: “Veel tranen om gelaten”

ShowbizzLuka Cruysberghs (20), de voormalige zangeres van Hooverphonic, praat voor het eerst over haar exit bij de band in het tv-programma ‘Vlaanderen Herleeft’. Naar eigen zeggen had ze het ontslag niet zien aankomen, en het zorgde voor veel verdriet. 

29 reacties

  • Jan Van Bavel

    11 maanden geleden
    Samenvatting na twee jaar, die Alex heeft veel teveel pretentie!
  • Dirk Robbrecht

    3 jaar geleden
    Als je je eigen zo geweldig vind dan snap ik dat je nooit voldoening zult vinden. De laatste plaats had beter geweest voor Alex misschien komen zijn voeten terug op de grond
  • Elke De Vleeschouwer

    3 jaar geleden
    Luka is een goeie zangeres die wel opgepikt wordt later. Dat geike terugkeert is evident. Logische keuze van de bandleden. Iedereen blij, buiten luka en co. Heel jammer voor haar.
  • Patrick Souffriau

    3 jaar geleden
    Wie kan er nu samenwerken met Alex Carlier hij weet toch alles beter
  • Patrick Reunis

    3 jaar geleden
    Luka, prima zangeres. Jammer maar het paste niet in het plaatje van Hooverphonic. Jullie live bezig gezien en de “grain” ontbrak. Toch vind in je een zeer goeie zangeres. Ga vooral door !
  1. 
EXCLUSIEF. Welke Vlaamse artiesten hebben de meeste boekingen? Deze zomer brengt hem meer dan 300.000 euro op
    PREMIUM
    muziek

    EXCLUSIEF. Welke Vlaamse artiesten hebben de meeste boekingen? Deze zomer brengt hem meer dan 300.000 euro op

    De affiches zijn gevuld, de muziekzomer kan beginnen. Maar wie versiert de komende maanden de meeste optredens en is zo de hardst werkende artiest? Na hun facturen, duikt onze muziekexpert deze week in de agenda’s van onze Vlaamse artiesten. Wie staat bijna honderd keer op een podium tijdens het topseizoen, goed voor meer dan 300.000 euro aan inkomsten? En waarom speelt Pommelien Thijs slechts één keer in Limburg?
  2. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    3

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.