BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ONZE OPINIE. Hoog Sammy, kijk omhoog Sammy! Want daar hangen donderwolken

Sammy Mahdi spartelt zich door de zomer. Na de politieke heisa over de hongerstakers, dreigt Afghanistan nu voor politieke oprispingen te zorgen. De snelle verovering van de taliban in Afghanistan baart Europa en ons land, populair onder Afghanen, zorgen. Niet omdat de voorbije 20 jaar in Afghanistan een maat voor niks bleken. We vrezen vooral een nieuwe vluchtelingenstroom. En als de tanende Afghaanse regering vraagt om even geen burgers terug te sturen, valt dat hier op een steen. 

49 reacties

  • Rudi Pieters

    2 jaar geleden
    Dat Merkel goede dingen zal gedaan hebben voor het Duitse volk dat kan wel zijn maar de vele handtastelijkheden en verkrachtingen op oudejaar in veel Duitse steden word geen woord meer van gezegd ook een rechtstreeks gevolg van haar beleid of zie ik het verkeerd verbeter me
  • Jan Vanstraat

    3 jaar geleden
    En dan moet de klimaat vluchtelingen stroom nog op gang komen ! Arm Belgie ... het land waar de hard werkende afgestraft en gepluimd wordt . Maar wij hebben het toch goed he ??? (Lees zij)
  • gaston weeckers

    3 jaar geleden
    Sammy heeft 100%gelijk. Het enige wat andere politiekers kunnen is belasting heffen, De dokters steeds meer werk geven door onzinge nieuwe wetten. De bejaarden en zieken uitmelken zodat zij geen euro over hebben voor wat sociale contacten.
  • Wim Dhondt

    3 jaar geleden
    Wat ik vooral erg vind is dat er bij de recent teruggevlogen Belgen, mensen zaten die enkele jaren geleden nog het statuut vluchteling hadden en nu de dubbele nationaliteit. Wat deden zij terug in Afghanistan?
  • Love Russia

    3 jaar geleden
    Ik ben zat dat Belgie en EU spelen OCMW van ganse wereld en dat te koste van mijn en uw belasting brief! Allen deze jaar moet ik "met zelfde inkomsten zoals vorige jaren" extra 1300e betalen !! Ik gaa stopen met werken omdat ik ga niet meer werken voor Baas+belastingen! Vivaldi is linkse blok dat eigen volk leeg zuig .