Roberto Martínez.
Volledig scherm
Roberto Martínez. © AFP

Roberto Martínez maakt op 26 augustus eerste selectie na EK bekend

RODE DUIVELSBondscoach Roberto Martínez maakt op donderdag 26 augustus (12 uur) in het nationaal oefencentrum in Tubeke zijn selectie bekend voor de drie kwalificatiewedstrijden voor het WK 2022 in Qatar van begin september. Dat heeft de Belgische voetbalbond (KBVB) donderdag gemeld.

10 reacties

  • eric debanne

    3 jaar geleden
    De bond zou beter kijken voor een nieuwe coach want met Martinez zal je nooit iets winnen ...! Zet alleen zijn vriendjes op al zijn ze bankzitter bij hun ploegen ... Veel praat maar geen prijs met deze gouden generatie ...
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Tegen zo ploegen is het geen probleem maar wanneer er andere toppers komen is het een ander verhaal en het bewijs was er op het EK duidelijk. De spelers die Martinez liet gaat zoals Fellaini, Nainggolan en Dembélé om welke reden dan ook zijn op het gebied klasse en waarde zeker niet vervangen, als men naar de 1/4 finale gaat of verder moet men mannen hebben die niet achteruit gaan en er hun kop voorleggen en deze drie zijn zo mannen.
  • jacobs rudy

    3 jaar geleden
    Het ligt niet aan de trainer als deze opgeblazen potstampers geen prijzen pakken,de trainer kan alleen maar aanwijzingen geven ,maar als die door die potstampers niet gevolgd wordt kunnen ze ook geen prijs pakken,Roberto Martinez is de beste trainer die belgie ooit gehad heeft.
  • Raymond Pauwels

    3 jaar geleden
    Pak radja de ninja deze keer mee! Kwestie van wat grinta in die ploeg te krijgen.
  • Germain De Block

    3 jaar geleden
    Waneer gaat men beginnen met een trainer die echt een prijs kan pakken.veel blabla maar niks op gebracht net als zijn vriendjes.