AFP
Volledig scherm
© AFP

Ze blijft op de sukkel: geen US Open voor Kim Clijsters (38)

TennisHet hing een beetje in de lucht maar Kim Clijsters stelt haar retour op het circuit nog maar eens uit. Ook in Cincinnati en op de US Open zal de 38-jarige Limburgse niet van de partij zijn. Haar exhibitiepartijtje tijdens het tornooi van Atlanta op 26 juli was een test – Clijsters verloor met twee keer 6-4 van Sloane Stephens, maar kwam de baan op met een ingetapete kuit – waaruit geconcludeerd werd dat ze naar haar lichaam moet luisteren (en dus niet klaar is). 

33 reacties

  • Stijn Vandamme

    3 jaar geleden
    er is zoiets als het veteranen circuit..
  • Yvan Kindt

    3 jaar geleden
    U hebt ons onvergetelijke momenten gegeven en België op de wereldkaart gezet maar op zeker moment "moet" iedereen op pensioen..die tjd is gekomen,hoe sympathiek en klassevol ik u ook vind..
  • c g

    3 jaar geleden
    I herinner my nog French Open Kim Clijsters tegen Jennifer Capriati finale! Gosh prachtig om te zien een Belgische, een Limburgse daar in haar 1ste grote finale. Ja ze verloor ma hoe zy speelde, die manier waarop zy speelde, ik was terug helemaal verliefd op tennis! Ja Justin zag ik ok graag bezig (technisch sterker dan Kim, de Federer vh vrouwetennis! Magnifieke! Ma Kim was/is /blijft myn favo. Haar 1ste comeback na mama geworde en hup wint US open. Nog ste kippevel! Ma nu mag je stoppen hoor
  • frederick willemssens

    3 jaar geleden
    Respect dat ze het terug probeert, zeker op 38 jarige leeftijd, maar het lijkt mij misschien geen slecht idee om er echt mee te stoppen. Het lichaam moet ook mee kunnen in zo'n topsport.
  • Gunther Persoon

    3 jaar geleden
    Sorry maar hou de eer aan jezelf en stopt ermee,met alle respect maar je ziet er allesbehalve afgetraind uit om op topniveau mee te draaien,afgang in mineur