24 atleten die willen schitteren op de Olympische Spelen van Parijs.
Volledig scherm
PREMIUM
24 atleten die willen schitteren op de Olympische Spelen van Parijs. © Photonews en Belga

"Indrukwekkend. Én veelbelovend": hoe straf is U20-goud van meerkamper Hauttekeete? En kan “één van onze grootste talenten ooit” Red Panthers naar nieuwe hoogtes stuwen?

Olympische Spelen“Jente heeft zotte dingen gedaan, maar het echte werk moet nog beginnen.” Hans Van Alphen kijkt vol bewondering naar de prestaties van Hauttekeete, wiens scores in de zevenkamp verbluffend zijn, net als dat goud op het EK U20. Kan hij op de Olympische Spelen van Parijs al oogsten? En wat kan nog beter? In onze derde aflevering van Next Gen olympiërs‘ onder meer ook een sterk karakter in het tennis, een één-tweetje op het water en een medaillekandidaat met pijl en boog.

4 reacties

  • Eric De Baeremaeker

    3 jaar geleden
    Rustig blijven en afwachten . Je ziet wat Remco allemaal meemaakt . Pogacar had op zijn 21 ste al de ronde van Frankrijk gewonnen en daar praten ze niet over , dat is beter voor hem .
  • Sam Bedfort

    3 jaar geleden
    Journalisten leren het maar niet dat ze de jonge generatie niet de hemel moeten inschrijven. Ze hebben nu reeds olympisch goud volgens hen.
  • Werner Cerisier

    3 jaar geleden
    Laten we spreken over de voorbije OS. Nu reeds de kop zot maken van jonge talenten en zeker van hun ouders is volgens mij niet rendabel.
  • Jozef vanden kieboom

    3 jaar geleden
    Als ik dat zo lees deze week gaan we in Parijs met 20 gouden medailles lopen Tot dat de dag arriveert dat het moet ,en toen werd het stil