Recmo Evenepoel
Volledig scherm
Recmo Evenepoel © Photo News/Eurosport

“Moeilijk om in mezelf te blijven geloven”: Remco Evenepoel wint na stuurfout en machtsvertoning koninginnenrit in Ronde van Denemarken

WielrennenWat een overwinning van Remco Evenepoel. In een afdaling in de koninginnenrit van de Ronde van Denemarken vergat hij een bocht te nemen en ging hij gewoon rechtdoor (zie video hieronder), maar zelfs dat kon hem niet van de zege houden. Hij kwam terug en won solo de derde etappe. Evenepoel reed maar liefst 1'30" weg op amper zeventien kilometer. Hij neemt logischerwijs de leiderstrui over van Dylan Groenewegen. 

77 reacties

  • bob jansens

    3 jaar geleden
    dringend "leren met de fiets rijden". mss moet Lefevere Stybar een contractverlenging aanbieden, met als voornaamste opdracht Remco de ganse winter begeleiden bij het cyclocrossen
  • Griet Vandijck

    3 jaar geleden
    Mooie overwinning. Maar ik zie je niet graag rare tekenen geven bij de aankomst. Blijf sportief en sereen, dan ga je nog mooie dingen laten zien. Wij Belgen mogen blij zijn met zoveel talent.
  • Willy Verstraeten

    3 jaar geleden
    Proficiat Remco en een link naar je criticasters. Nog een goede winter om de basisconditie op te bouwen en volgend jaar sta je weer aan de top tot spijt van wie het benijt.
  • werner eeman

    3 jaar geleden
    Luc van der veken is wel een kenner! Mads Pedersen (ex-wereldkampioen) en Krag-Andersen, die al eens twee ritten in de Tour won, kermiscoureurs noemen getuigt van grote kennis van zaken. Tosh Van der Sande zal ook graag horen dat hij maar een kermiscoureur is.
  • Gino Bartali

    3 jaar geleden
    Ne keer gewonnen tegen janneke en mieke en al direct het godenstatuut terug