Romelu Lukaku en Chelsea-CEO Marina Granovskaia
Volledig scherm
Romelu Lukaku en Chelsea-CEO Marina Granovskaia © Chelsea FC

Coach Tuchel bevestigt: Lukaku mist seizoensopener door quarantaine na terugkeer naar grote liefde Chelsea

PREMIER LEAGUEHet heeft een beetje langer geduurd dan verwacht, maar Romelu Lukaku (28) heeft zijn toptransfer beet. ‘Big Rom’ trekt na twee jaar Inter terug naar zijn grote liefde Chelsea. De foto’s waren niet van de beste kwaliteit. Het exclusieve video-interview ontbrak. De officiële aankondiging van zijn recordaanwinst had iets ‘old school’. De vraag die sommige Chelsea-supporters zich een hele dag stelden, is door coach Thomas Tuchel nu toch beantwoord: Romelu Lukaku zit nog tot maandag in quarantaine.

46 reacties

  • Karine Roeland

    3 jaar geleden
    Niemand maar dan ook niemand is het waard om zo een immens bedrag te krijgen en zeker geen voetballertje
  • Jean Sabbe

    3 jaar geleden
    Je bent voor of tegen Romelu. Maar je kan niet ontkennen dat de man ballen aan zijn lijf heeft. Hij gaat de uitdaging aan daar waar velen voor het gemak zouden kiezen. Petje af.
  • Robert Thomassen

    3 jaar geleden
    Als wij maar gezond zijn en tevreden met wat wij hebben is al meer dan genoeg. Meer moet dat niet zijn. Geluk kan men niet kopen .
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Wat is het tof een goed voetballer te zijn, die hebben alleen maar grote liefdes. Wens onze beste aanvaller bij de RD veel goals toe.
  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Bij Inter was het ook zijn grote liefde ...🙄 Alleen het geld is hun grote liefde voor de meeste spelers ! Echte clubspelers heb ge bijna niet meer !