Meghan en Thomas Markle.
Volledig scherm
Meghan en Thomas Markle. © Reporters/RV - Fotomontage HLN

Thomas Markle maakt prins Harry met de grond gelijk: “Door zijn slechte invloed is de band met m’n dochter kapot”

RoyaltyThomas Markle (77), de vader van Meghan (40), heeft zich in een gesprek met de Britse nieuwszender GB News voor de zoveelste keer uitgesproken over zijn dochter en schoonzoon Harry (36). Volgens hem is het de schuld van de prins dat z’n dochter zo veranderd is. “Ik neem het hem kwalijk dat hij me nooit wou ontmoeten”, sneerde hij. 

10 reacties

  • Karine Roeland

    3 jaar geleden
    Ik denk eerder het omgekeerde.
  • Jacques-Philippe Leclerc

    3 jaar geleden
    Ondertussen in Oregon: Een middelbare schooldiploma in Oregon garandeert niet dat studenten die het hebben behaald, kunnen lezen, schrijven of rekenen. Gov. Boyle zei in een verklaring per e-mail dat het opschorten van de vereisten voor lees-, schrijf- en rekenvaardigheid "Oregon's Black, Latino, Indigenous, Asian, Pacific Islander, Tribal en studenten van kleur" ten goede zal komen. Het is duidelijk, dat zelfs de goden met deze beslissing hier tevergeefs mee worstelen..
  • glenn wouters

    3 jaar geleden
    En de papa had nog zo een nauw contact met zijn dochter voordat ze trouwde. Niet dat ik fan ben van Megan, maar de vader moet nu ook geen zaken gaan omdraaien.
  • Max Illens

    3 jaar geleden
    Hahaha, nu is Harry de schudige. Die vader van Meghan Markle is een zielepoot.
  • Sonja Corten

    3 jaar geleden
    Laat prins Harry toch met rust,laat deze mensen toch gelukkig zijn,en hun eigen leven leiden.Ze moesten al lang genoeg in een gouden kooi leven en dan zoals prins Harry zijn moeder op een jonge leeftijd verliezen,dat kruipt niet in je koude kleren hoor,en dan een vader die hem niet steunt,en een broer die ook in een gouden kooi leeft.Dus stop met prins Harry zwart te maken,en laat hun gelukkig zijn en val hen niet lastig.