EPA
Volledig scherm
© EPA

38 doden bij overstromingen in Turkije: “Wagens meegesleurd en huizen vernield in drie steden”

UPDATEHet dodental door plotselinge en hevige overstromingen in het noorden van Turkije is gestegen naar minstens 38. Volgens de Rijksdienst voor Natuurrampenbeheer (AFAD) zijn 32 mensen omgekomen in de provincie Kastamonu, gelegen aan de Zwarte Zee, en zes in de naburige provincie Sinop. Ook wordt een onbekend aantal mensen vermist.

12 reacties

  • Gungor Alper

    3 jaar geleden
    Elisabeth cools... Turkije is niet Belgie he! Economisch zijn ze veel sterker en stabieler! Erdogan heeft die mensen al nieuwe huizen beloofd... ze gaan op moment al tijdens de bouw ergens anders wonen. En alles word betaald door de regering! In Belgie moesten de mensen wachten om hulp van vrijwilligers terwijl ze voor niks belastingen betalen.
  • Vanessa Huysmans

    3 jaar geleden
    Niet God maar de mens veroorzaakt zijn eigen ellende... Niks kan ongehinderd blijven gebeuren.. De planeet geraakt ontregeld maar zonder de mens, herstelt die gewoon vanzelf. Wij zitten er teveel op. Wij dragen er geen zorg voor, enkel voor ons zelf.
  • John Doe

    3 jaar geleden
    Die overstromingen zullen ook veroorzaakt zijn door terroristen zeker? Zolang ze maar de klimaatverandering kunnen ontkennen! Hebben ze daar geen sterke regering? Oja, daar is rechts aan de macht, vlug toedekken met de mantel der liefde!
  • karel dillen

    3 jaar geleden
    John Lachens, je mag er zeker van zijn dat de volgende jaren nog een stuk slechter zullen zijn. Dit is pas het begin, er staat ons nog veel grotere ellende te wachten dan dit.
  • Eric De Baeremaeker

    3 jaar geleden
    Hoe sterk je ook gelooft in ?? Zie je dat de veranderingen wel degelijk begonnen zijn . En dat ze niemand kan doen stoppen . Alle ellende ten spijt !