Miss België Kedist Deltour en partner Losene Keita
Volledig scherm
PREMIUM
Miss België Kedist Deltour en partner Losene Keita © kristof ghyselinck

Miss België Kedist Deltour houdt niet van dominante mannen: “In een relatie draag ík graag de broek”

ShowbizzHet levensverhaal van Kedist Deltour leest als een Assepoester-sprookje. Ze groeide op in Ethiopië, maar verloor op jonge leeftijd haar moeder. Haar vader hertrouwde met een andere vrouw, die zich als een typische boze stiefmoeder uit de sprookjes gedroeg. Op haar tiende kwam Kedist via adoptie in België terecht. De 24-jarige kapster mag zich tegenwoordig het mooiste meisje van het land noemen, maar heeft ze ook een typisch vrouwenbrein? “Mocht ik geen handige Harry in huis hebben, ik zou nooit nog nieuwe meubels kunnen kopen en dat is geen grap”, vertelt Kedist in Primo.

5 reacties

  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Een echte relatie is elkaar als gelijke behandelen en elkaar vertrouwen.
  • Dirk Bytebier

    3 jaar geleden
    Veel succes je mag je broek aanhouden van mij ik zal de mijne wel zelf dragen
  • Wesley Van L andeghem

    3 jaar geleden
    Ik met mijn vrouw uit de duizend zijn 13 jaar getrouwd en nog nooit heeft mijn vrouw of ik de telefoon gevraagd voor te controleren. De wereld nu is totaal stuk zelfs getrouwden wantrouwen elkaar . Waar is de wereld naar toe aan het gaan . Heb geluk dat één persoon van jouw houd . Je hebt voor de rest niets nodig . Alleen de liefde van je ouders en van je vrouw en kinderen. En natuurlijk uw godsdienst. Als je dit allemaal volbracht hebt uw een perfecte toekomst.
  • Peter Gies

    3 jaar geleden
    Die drang om zijn gsm te controleren is een gigantisch gebrek aan vertrouwen. Ze weet blijkbaar niet dat vertrouwen één van de pijlers is waarop relaties steunen... En dat ze daar dan nog openlijk voor uitkomt in de krant, is helemaal geweldig. Goe bezig Kedist... not.
  • Peter Hindryckx

    3 jaar geleden
    Bij ons draagt niemand de broek