Onze chef voetbal over de transfer van Nainggolan.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal over de transfer van Nainggolan. © Photo News

Onze chef voetbal ziet geen excuses meer voor Antwerp: “You rumble the jungle? Dan moet je ook winnen”

AntwerpOnze chef voetbal ziet hoe met het aantrekken van Radja Nainggolan voorzitter Paul Gheysens Antwerp naar de eerste startrij van de F1-race heeft geleid. Antwerp moét beter doen dan onder het vorige businessplan. Het tweede (voorronde)ticket voor de Champions League wordt het minimum. 

14 reacties

  • Bart Vermeulen

    3 jaar geleden
    Wat is Antwerp? Gewoon de parking, net als de rest van de kleine ploegskes! Brugge is de stad!! :-)
  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    Antwerp heeft en is geen ploeg om kampioen te spelen !
  • Edmond Vanderhallen

    3 jaar geleden
    Radja is een “baas”, een hele goede voetballer, een figuur, charisma, gezond arrogant, een Antwerpenaar die echt past in Antwerpen. Voetbal is meer dan ooit entertainment…en dan heb je entertainers nodig. Smart move!
  • Teirlynck Luc

    3 jaar geleden
    Antwerp zal vlug begrijpen dat ze om de titel te pakken goed spelen niet voldoende zal zijn Var en refs in den Boerenbond worden nog steeds door bart zen vriendjes gestuurd,
  • linda van landeghem

    3 jaar geleden
    "Één man maakt geen ploeg". Geweldige quote, als je verder al 10 belangrijke spelers hebt gekocht en de oude rakkers hebt laten vertrekken. Tot spijt van wie het benijdt... Antwerp speelt dit jaar meer dan ooit mee voor de titel. Ik zou op de LA nog een backup halen. Als Buta vertrekt, zal Bateille op rechts te vinden zijn. Op links hebben we dan enkel Vines.