Niels Destadsbader en Regi scoren momenteel een zomerhit met 'De Wereld Draait Voor Jou'.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Destadsbader en Regi scoren momenteel een zomerhit met 'De Wereld Draait Voor Jou'. © Photo News

Winnen Niels Destadsbader en Regi voor het eerst samen de Radio 2 Zomerhit? “Onze samenwerking was een afleiding van mijn scheiding”

Showbizz“Ho maar, die snotbel heeft nog een lange weg te gaan.” Woorden van Regi (45) twaalf jaar geleden over Niels Destadsbader (32) - toen al dromend over Sportpaleizen vol Nederlandstalige muziek. Vandaag cruist de hitmachine zélf op dat elan, dankzij het parcours van volgens hem ‘Vlaanderens grootste entertainer’. Een vriendschap ontstond, een muzikaal huwelijk volgde. Of hun eerste kind, ‘De Wereld Draait Voor Jou’ het nu ook tot Radio 2 Zomerhit schopt? “Het zou dé bekroning zijn van een liedje dat nu al een classic is voor de komende vijftien jaar.” 

4 reacties

  • Marc Koenegrachts

    3 jaar geleden
    @Dirk Willems: en wie denk je dat die liedjes (tekst/muziek) maakt? Al dan niet in samenwerking.
  • Dirk Willems

    3 jaar geleden
    Voor Niels zou ik het hem nog gunnen maar Regi daar denk ik toch het mijne over. Dat is geen zanger maar nen DJ. Die pikt enkel nog graag zijn centje mee op de kap van een ander. Springen , lachen en klappen in zijn handjes achter zijn toetsenbord. Maar daar blijft het dan ook bij Wat zien jullie eigelijk in die man ?!?! Nog nooit een noot gezongen
  • marcel lion

    3 jaar geleden
    Voor mij liever niet, geef de kans aan jongeren en nieuwe mensen. Uit dit vaatje word teveel getapt
  • Christel Matthe

    3 jaar geleden
    Toffe gast die Niels 👍