Niels Destadsbader en Regi.
Volledig scherm
Niels Destadsbader en Regi. © VRT

Regi en Niels Destadsbader winnen Radio 2 Zomerhit

ShowbizzDe gedoodverfde winnaars hebben hun favorietenrol waargemaakt. Niels Destadsbader (32) en Regi (45) wonnen zondagavond met de vingers in de neus de Radio 2 Zomerhit met hun nummer 1-song ‘De Wereld Draait Voor Jou’. 

16 reacties

  • Magda Claus

    3 jaar geleden
    Mooi verdiend lied als winnaar''
  • Francois Jonckheere

    3 jaar geleden
    Kan mij nu eens geen barst schelen wie er gewonnen heeft. Maar aub laat nu de volgende keer die Bart en Siska eens normaal doen : die denken van zichzelf plezant te zijn terwijl zij meer ergenis opwekken dan wie anders. En inderdaad, waarom mogen de luisteraars niet zelf bepalen wie er in aanmerking komt voor deze prijs ?
  • Moniek Smets

    3 jaar geleden
    Camille heeft misschien talent maar is nog veel werk aan , voor degene die zeggen dat zij moest winnen . Het enige van haar liedje dat ik versta is vuurwerk voor de rest versta je er niets van ze zou wat minder moeten mompelen . Maar ja tegenwoordig is dat in de meeste zangers en zangeressen doen dat ,articuleren leren ze niet meer ik ben nog van de ouwe stempel .
  • francine Duyck

    3 jaar geleden
    Wat een geluk dat diene Willy Sommers niet heeft gewonnen. Camille Dhondt mocht voor mij wel de winnaar zijn, ze is een heel jong talent.
  • Peter De Blieck

    3 jaar geleden
    O, dat is dus een ding...