RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Twee van de grootste experts over de liefde: “Veel dingen die we uitsluitend met een relatie associëren kunnen we ook op andere manieren vinden”

Na jaren van mislukte romances ging Brits journaliste Natasha Lunn te rade bij een rist gerenommeerde relatie-experts. Het resultaat bundelde ze in ‘Gesprekken over de liefde’. In deze voorpublicatie gidsen Alain de Botton en Esther Perel je door de kamers van het hart. “Als je tegen jezelf zegt: ‘Ik kan best alleen zijn’, dan is, bizar genoeg, de kans op een gelukkige relatie juist groter.”

8 reacties

  • Sabine van Daele

    3 jaar geleden
    ik kon ook best alleen zijn , tot de dag hij hij achter mij stond in postpunt , vriend van 37 jaar terug, direct terug in de vriendschapstrein en op zijn iniatief meer geworden, bizar dat iemand tot 2 keer toe je levenspad kruist , woont hier dan nog pal rechtover mij, samenwonen is er omwille van beide levens en leeftijd niet meer bij , gewoon samenzijn ben nu 59 en hij 65, plots stond hij daar, hoofdstuk mannen voor mezelf al afgesloten mentaal zelfs fysiek zo' n goede match, nooit gedacht o
  • Marc Camp

    3 jaar geleden
    Ik had geen geld en toch vond ik een vrouw Nico! Ze is niet de mooiste van het land, maar ze verzorgd mij beter dan mijn moeder het deed. Wat kan ik nog meer wensen. O, en 7 op 7, ja maar met de nodige ruimte aan elkaar te geven! Mijn relatie blijft stand houden, nu al meer dan 30 jaar. Wees niet kieskeurig en kies iemand die ook op u verliefd is.
  • Patrick Verbelen

    3 jaar geleden
    Getrouwd uit goesting, het goesting is weg en ik ben achtergebleven.
  • Mich Vanderhoydonck

    3 jaar geleden
    7 op 7 samen zijn is enkel nodig met kids . Appart ervaringen beleven is verrijkend voor beiden en geeft ademruimte voor je eigen talent.
  • christoph janssens

    3 jaar geleden
    Inderdaad, Nico.