Onderwijswereld beslist vandaag over start nieuwe schooljaar: mondmasker verdwijnt wellicht nog niet

Hoe ‘normaal’ kunnen scholen op 1 september starten? De onderwijswereld hakt vandaag die knoop door. Strijdpunt nummer één is het mondmasker. De kans is groot dat het in september nog niet in de vuilbak mag belanden. 

44 reacties

  • James Holden

    3 jaar geleden
    Ik ben de voorbije 2 weken elke dag op verschillende scholen geweest. Geen kat draagt daar nog een mondmasker. (Bijna) iedereen van het personeel is gevaccineerd, dus niemand ziet het nut er nog van in.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Zo lang we versoepelen voor het echt kan - waar we expert in zijn - zal het niet terug normaal worden.
  • De Metsler Marc

    3 jaar geleden
    Compleet zot zijn ze in andere landen dragen ze zelfs geen mondmasker meer en hier verplicht men nog alles bende achterbakse linkse tjeven, het wordt tijd dat het volk op straat komt zoals in Frankrijk, iedereen is zo goed als gevaccineerd dus so what?
  • HUS JOZEF

    3 jaar geleden
    Voor de zoveelste keer mondmaskers zijn een politiek symbool en controlemiddel geworden en onze politiekers en grootmeesters virologen gaan hun verkregen controle macht over de bevolking niet zo maar af geven al zeker niet tot en met de verkiezingen van 2024 dat is nog ' drie ' jaar vrijheidsberoving .
  • Wendy Cortens

    3 jaar geleden
    Zorg voor degelijke ventilatie met co2 meters en regels in binnenruimtes, dat is in cafés, sportinfra en resto's verplicht... Maar Weyts is incompetent, dus zullen enkel degelijke (Fpp2) maskers binnen nut hebben... Of je nu stil zit of rondloopt en afstand houdt maakt niet uit... Een onvoldoende geventileerde ruimte is een broeihaard. Wanneer gaat Weyts nu eens handelen naar wat al lang duidelijk is.